Matematik

Bestemme en forskrift for p(t)

11. marts 2021 af Okayyyy - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan skal jeg løse denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}&& \int \mathrm{d}p=\int \left ( -0.3t^2+5.4t+165 \right )\mathrm{d}t\\\\&& p(t)=-0.1t^3+2.7t^2+165t+k\\\\&& p(0)=-1820=-0.1\cdot 0^3+2.7\cdot 0^2+165\cdot 0+k\\\\\\&& p(t)=-0.1t^3+2.7t^2+165t-1820 \end{array}


Svar #3
11. marts 2021 af Okayyyy

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Bestemme en forskrift for p(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.