Kemi

Aktuelle koncentration a[Na+] og [PO43-]

12. marts 2021 af nerwaynerway - Niveau: C-niveau

Hej, 

Hvordan finder jeg den aktuelle koncentration af disse ioner?

[Na+] =
[PO43-] =

Stofmængdekoncentrationen har jeg beregnet for følgende Na3PO4 =0,37M


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2021 af janhaa

[Na+] = 0,37*3 = 1,11 M

[PO43-] = 0,37 M


Svar #2
12. marts 2021 af nerwaynerway

og det er fordi der er 3 Natriumioner i forholdet mellem PO4? Er det korrekt forstået? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2021 af janhaa

#2

og det er fordi der er 3 Natriumioner i forholdet mellem PO4? Er det korrekt forstået? 

yes


Skriv et svar til: Aktuelle koncentration a[Na+] og [PO43-]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.