Matematik
Bestem ligningen til f(x)=g(x)
15. marts 2021 af
cami777
-
Niveau: C-niveau
Er der nogle der kan hjælpe med opgave 3
Jeg forstår ikke hvordan man løser den?
a) Bestem løsningen til ligningen f(x)=g(x)
Figuren med graferne er vedhæftet
Jeg forstår ikke hvordan man løser den?
a) Bestem løsningen til ligningen f(x)=g(x)
Figuren med graferne er vedhæftet
Vedhæftet fil: 8E946584-10DF-42CC-9FD4-4CC9CE085462.jpeg
Skriv et svar til: Bestem ligningen til f(x)=g(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
