Matematik

Vektorfunktion og parameterkurve

15. marts 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hey, 
Har bøvlet med denne i noget tid, men kan ikke få den til at give mening. 
Vil I hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2021 af PeterValberg

a) indsæt t = 1 

b) du skal finde ud af, om der findes en værdi for t således, at

\vec{s}(1)=\binom{2}{10}

\binom{0,5\cdot t^2}{2t+6}=\binom{2}{10}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll}& 2t+6=10\\\\& t+3=5\\\\& t=2\\\\ \textup{\textbf{unders\o g} om}\\ \textup{denne }t\textup{-v\ae rdi}\\ \textup{stemmer med }\\ \textup{f\o rste koor-}\\ \textup{dinaten} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktion og parameterkurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.