Matematik

Gaffelfunktion uden hjælpemidler. SVAR INDEN 24/3 21.00

23. marts 2021 af plzHjælpMigplz - Niveau: C-niveau

Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal lave denne opgave uden hjælpemidler (også bare generalt), og hvad jeg ville skulle skrive til den. Jeg har vedhæftet problemet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2021 af peter lind

a) sæt x=½ og beregn f(x)

b) løs ligningen f(x) = 3 for begge funktioner og brug den løsning der svarer ti betingelserne x≤2 eller x>2

Lav evt en graf for funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\&& f(x)=\left\{\begin{array}{lll} f_1(x)=-\frac{2}{3}x+\frac{7}{3}&x\leq 2\\ f_2(x)=\frac{4}{5}x-\frac{3}{5}&x>2 \end{array}\right.\\\\& \textbf{Bem\ae rk:}\\&& \textup{b\aa de }f_1(x)=3\textup{ og }f_2(x)=3\textup{ har en l\o sning} \end{array}


Skriv et svar til: Gaffelfunktion uden hjælpemidler. SVAR INDEN 24/3 21.00

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.