Kemi

hastighedskonstant, ligevægtskonstant, mol

25. marts 2021 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :) 

er der en der kan hjælpe med at forklare hvordan b, c og d skal løses? evt. komme med et eksempel? 

jeg vedlægger opgaven som en fil. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2021 af janhaa

b)

v=0,0016=k*0,1^2\\ k=0,16\,s^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2021 af janhaa

c)

ln([ester]) vs time, because it's a first order reaction.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2021 af janhaa

d)

K=\frac{[EtOH]*[A^-]}{[OH^-]*[ester]}


Skriv et svar til: hastighedskonstant, ligevægtskonstant, mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.