Matematik

Cirklens ligning

06. april 2021 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau

Hej, er der lige nogen der kan hjælpe med disse to opg hurtigt? :)

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{Opgave 1}\\& \textup{cirkelligning:}\\&& (x-(-1))^2+(y-2)^2=\left (\sqrt{5} \right )^2 \end{array}


Svar #2
06. april 2021 af Guleroden1

Er det opg 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{Opgave 2}\\& \textup{cirkelligning:}\\&& (x-3)^2+(y-2)^2=\left (\sqrt{10} \right )^2 \end{array}


Svar #4
06. april 2021 af Guleroden1

Hvordan finder du frem til radiusserne for begge? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{Opgave 1}\\& \textup{radius}\\&& \textup{er punktafstanden mellem }(-1,2)\textup{ og }(0,0) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. april 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textbf{Opgave 2}\\& \textup{diameteren}\\&& \textup{er punktafstanden mellem }(2,5)\textup{ og }(4,-1)\\\\& \textup{radius}\\&& \textup{er den halve diameter} \end{array}


Svar #7
06. april 2021 af Guleroden1

Hvordan kan du se at punktafstanden er 5 og 10?? forstår ikke


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. april 2021 af mathon

Du skal beregne den.


Svar #9
06. april 2021 af Guleroden1

har du evt en mellemregning for det


Brugbart svar (1)

Svar #10
06. april 2021 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} \textup{Punktafstanden }\\ \textup{mellem }(a_1,a_2)\textup{ og }(b_1,b_2)\\&& \textup{dist}=\sqrt{(b_1-a_1)^2+(b_2-a_2)^2} \end{array}


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.