Matematik

forklar hvad integralet fortæller om den stokastiske variabel

08. april 2021 af matAerdumt - Niveau: A-niveau

Nogen der vil hjælpe mig med disse spørgsmål, både forklarer og argumentere så jeg forstår hehe

(spørgsmål vedhæftet som fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2021 af janhaa

a)

P(7 \leq X\leq 13)=\int_{7}^{13}f(x)\,dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2021 af janhaa

b)

N(10, 3)

P=\int_{7}^{13}f(x)dx=G(1)-G(-1)=0,683 \neq 0,8

ergo er:

\sigma \neq 3


Svar #3
08. april 2021 af matAerdumt

Vil du måske forklare hvad du gør for mig


Skriv et svar til: forklar hvad integralet fortæller om den stokastiske variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.