Matematik

aflæsning af graf

20. april 2021 af Samfundsfagsfidusen - Niveau: C-niveau

Hej 

er der en der kan hjælpe med denne opgave jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal finde frem til ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2021 af PeterValberg

b i) Forestil dig en vandret linje gennem y = -2
      Ved hvilken (hvilke) x-værdier, skærer denne linje grafen?

b ii) som ovenstående

b iii) ved hvilke x-værdier er y = g(x) = 0 ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
20. april 2021 af Samfundsfagsfidusen

i) er det y= -2 og x = -2 

ii) og y= -1 og x= -1,9 

er det aflæst korrekt eller?


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. april 2021 af PeterValberg

b i)  g(x) = -2   ⇔   x = -2

b ii)  g(x) = -1   ⇔   x ≈ -1,7  ∨  x = 0  ∨  x ≈ 1,5

b iii)  g(x) = 0   ⇔   x = -1  ∨  x = 1,8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
20. april 2021 af Samfundsfagsfidusen

giver god mening tusind tak 


Skriv et svar til: aflæsning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.