Matematik

differentiation

22. april 2021 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg skal løse denne vedhæftede opgave og jeg har regnet det ud, men vil bare gerne være sikker om det er korrekt løst.

Jeg besteme f'(x) til at være:

f'(x)=1*e^(x(^2)+x)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2021 af peter lind

Det er forkert

Brug først regelen om differetiation af et produkt. Prodokterne er her x+1 og e(x(^2)+x)

Brug derefter reglen om differntiationen af en sammesat funktion på e(x(^2)+x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2021 af mathon

       \small \begin{array}{lllllll}&& f{\, }'(x)=&1\cdot e^{x^2+x}+\left ( x+1 \right )\cdot e^{x^2+x}\cdot \left ( 2x+1 \right )=\left (1+(x+1)\cdot (2x+1) \right )\cdot e^{x^2+x}=\\\\&&& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \left ( 2x^2+3x+2 \right )\cdot e^{x^2+x} \end{array}


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.