Matematik

Er j(x)= –2x en ligefrem proportionalitet

22. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Er j(x)= –2x en ligefrem proportionalitet


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af PeterValberg

Jo, se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2021 af mathon

Når forholdet mellem to variable x og y er konstant,
er de to variable proportionale:

    her
                                                        \frac{y}{x}=-2


Skriv et svar til: Er j(x)= –2x en ligefrem proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.