Matematik

Grænseværdi

24. april 2021 af KristinaAndersen66 - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der én herinde, der kan hjælpe mig med opgave b) i vedhæftede? Jeg ved ikke lige hvordan jeg får billedet frem, så i ikke skal trykke ind på den :-/

Mvh Kristina

Vedhæftet fil: Opgave 11.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2021 af mathon

\begin{array}{lllll} \large \textbf{Hunds v\ae gt}\\\\ \textup{regressionen}\\ \textup{er p\aa \ formen}\\&& f(x)=\frac{M}{1+c\cdot e^{-b\cdot t}}\\\\\\&& \underset{x\rightarrow \infty}{\lim} f(x)=\frac{M}{1+C\cdot e^{-\infty}}=\frac{M}{1+C\cdot 0}=M \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2021 af mathon

Med alderen nærmer hundens vægt sig M.


Svar #3
24. april 2021 af KristinaAndersen66

#2

Med alderen nærmer hundens vægt sig M.

Tak! :-) Jeg tror ikke helt jeg forstår det, for er det øverste M dét jeg allerede har fundet frem til i opgave a) hvor jeg har fundet forskriften? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2021 af mathon

    Ja.


Svar #5
24. april 2021 af KristinaAndersen66

#4

    Ja.

Så lim uendelig f(x) er faktisk bare 33,11 i følge min opgave a)? (vedhæftet)

Vedhæftet fil:Opgave11b.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. april 2021 af mathon

                  Ja.


Svar #7
24. april 2021 af KristinaAndersen66

#5
#4

    Ja.

Så lim uendelig f(x) er faktisk bare 33,11 i følge min opgave a)? (vedhæftet)

Super! Tusind tak! :-) Ha en dejlig lørdag. Og tak, for din tid og din hjælp. Jeg sætter virkelig stor pris på den! 


Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.