Matematik

Procentregning

25. april 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe mig med opgaven? Jeg har svaret, jeg har bare glemt hvordan man regner ud med procent 

Vedhæftet fil: Procentregning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2021 af StoreNord

Skriv hver procent som hundrede-dele og gang brøkerne sammen.

Facit afleveres i procent.


Svar #2
25. april 2021 af UCL (Slettet)

Tak - skal du have, jeg har regnet det ud som decimaltal og ganget med 100%. Det ved jeg ikke om man så vil kunne til hver en gang.

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2021 af StoreNord

\frac{100}{100}*\frac{80}{100}*\frac{60}{100}=0.48=48%


Svar #4
25. april 2021 af UCL (Slettet)

Ja . Det er også sådan jeg har gjort det. TAK! Men tror bare jeg i tvivl ift hvis det var brækker

Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.