Kemi

vejledning til kemi

25. april 2021 af Marthan91 - Niveau: C-niveau

Se vedhæftet opgave

Jeg med på at jeg skal bruge c=n/V og jeg med på hvordan jeg finder stofmængden når jeg kender stoffet, men KOBBER(II)NITRAR-VAND.. hvad er det? Cu2N(aq)? 2CuNH2O? Kan i uddybe hvad det romertal betyder?

Ellers ville jeg jo somsagt bare slå stoffets molarmasse op i min tabel og benytte n=m/M og så bruge c=n/V men jeg ander ikke hvad det er for et stof?

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2021 af mathon

                   \textup{kobber(II)nitrat}*\textup{hexahydrat}\quad Cu(NO_3)_2*6H_2O


Skriv et svar til: vejledning til kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.