Matematik

Geometri

26. april 2021 af Manasje - Niveau: B-niveau

Hej, er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med opgave a og b?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2021 af StoreNord

a)    Areal =½h*g

b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2021 af AMelev

Se din formelsamling side 32 øverst.

b) I tekant AQP er g = x og h = y


Svar #3
26. april 2021 af Manasje

Tak for forklaring AMelev. Er helt med på a'eren :-D. Men stadig i tvivl med b. Men mange tak for svar


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2021 af AMelev

#3 Du kender y ud fra linjens ligning. Træk arealet af AQP fra arealet, du fandt i a).


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2021 af StoreNord

Det blå areal er integralet af f(x) fra x til 10.


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.