Kemi

BEREGNING

03. maj 2021 af Østergaard1234 (Slettet)

Håber der findes en som vil give mig en forklaring på, hvor resten skal beregnes

Se venligst vedhæftede skærmbillede

Jeg har regnet lidt på det, men så gik klappen ned

Vedhæftet fil: Skærmbillede (355).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2021 af mathon

                        \begin{array}{llllr}& n(H_2O)\textup{:}&\frac{90\;g}{18.015\;\frac{g}{mol}}&=&5.00\;mol\\\\&m(MgCl_2)\textup{:}&\left ( 2\;mol \right )\cdot \left ( 95.211\;\frac{g}{mol} \right )&=&190.42\;g\\\\& n\left (Na_2CO_3 \right )\textup{:}&\frac{530\;g}{105.989\;\frac{g}{mol}}&=&5.00\;mol\\\\& m(AgBr)\textup{:}&\left ( 4\;mol \right )\cdot \left ( 187.77\;\frac{g}{mol} \right )&=&751.08\;g \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2021 af mathon

\begin{array}{llllll}& \textbf{molmasser:}\\&& M(MgCl_2)=\textup{sum}\left ( \left \{ 1,2 \right \}\cdot \left \{ 24.305,35.453 \right \} \right )&=&95.211\;\frac{g}{mol}\\\\&& M\left ( Na_2CO_3 \right )=\textup{sum}\left ( \left \{ 2,1,3 \right \}\cdot \left \{ 22.990,12.011,15.999 \right \} \right )&=&105.988\;\frac{g}{mol}\\\\&& M\left ( AgBr \right )=\textup{sum}\left ( \left \{1,1 \right \}\cdot \left \{ 107.87,79.904 \right \} \right )&=&187.774\;\frac{g}{mol} \end{array}


Skriv et svar til: BEREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.