Matematik

Opgave 9 - Aflæsning på graf

04. maj 2021 af Audioholic - Niveau: B-niveau

Hejsa

Opgaven er vedhæftet som billede.

a) Er det korrekt aflæst, at f(2)=0 og f(3)=0 ?

b) Hvordan aflæser man dette?

c) Hvordan forklarer man fortegnet?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave 9.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af ringstedLC

a) f(2) = 0, f(3) = ...

c) Fortegnet af den afledede siger noget om grafens ...


Svar #2
04. maj 2021 af Audioholic

Rettelse!

f(3)=2 selvfølgelig...

b) f'(3)=0 (vandret tangent)

c) f'(2)>0 og derfor er grafen voksende?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. maj 2021 af ringstedLC

Ja.


Svar #4
04. maj 2021 af Audioholic

Tak.


Skriv et svar til: Opgave 9 - Aflæsning på graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.