Matematik

Hændelser

05. maj 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Nogen der ved hvordan man laver denne opgave? Skal man gange noget med hinanden?

Svar #1
05. maj 2021 af javannah5

??


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2021 af PeterValberg

Denne < TRÅD > omhandler undersøgelse af, om to hændelser er uafhængige

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2021 af PeterValberg

Så vidt, jeg kan se, så er hændelserne uafhængige, hvis:

P(A)\cdot P(B)=P(A\cap B)

se eventuelt side 68  i dette dokument < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
05. maj 2021 af javannah5

hvad vil det sige at A og B er uafhængige?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2021 af PeterValberg

Du skal i hver af de tre tilfælde på dit billede, undersøge om:

P(A)\cdot P(B)=P(A\cap B)

er det tilfældet, så er hændelserne A og B uafhængige

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2021 af AMelev

#5 Def. To hændelser A og B er uafhængige ⇔ P(A|B) = P(A) (og omvendt P(B|A) = P(B))
Med ord A og B er uafhængige, hvis det, at den ene indtræffer, ikke påvirker sandsynligheden for den anden.

Ved anvendelse af Bayes formel fås A og B er uafhængige ⇔ P(A∩B) = P(A)·P(B).

Se evt. vedhæftede.


Skriv et svar til: Hændelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.