Matematik

Vektore

05. maj 2021 af Nicoline2109 - Niveau: B-niveau

Jeg vil meget gerne have hjælp til denne opgave (se vedhæftet fil)....

Vedhæftet fil: hjælp vektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af mathon

      \small \begin{array}{llllll} \small \textbf{a)}\\& \large \textup{Ortogonale}&\textup{vektorers skalarprodukt er sig med 0} \end{array}


Svar #3
05. maj 2021 af Nicoline2109

Skal have hjælp til selve opgaven..


Svar #4
05. maj 2021 af Nicoline2109

har du udregningen for det. Altså hvordan gjorde du det for at finde svaret


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2021 af mathon

      \small \begin{array}{llllll} \small \textbf{a)}\\ && \begin{bmatrix} t^2-7t-58\\ 14 \end{bmatrix}\cdot \begin{bmatrix} t\\ 20 \end{bmatrix}=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2021 af mathon

      \small \small \begin{array}{llllll} \small\textbf{a)}\\ &&\textup{solve} \left (\textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} t^2-7t-58\\ 14 \end{bmatrix}, \begin{bmatrix} t\\ 20 \end{bmatrix} \right ) =0,t \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Vektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.