Matematik

Areal og geometri

09. maj 2021 af louisesørensen2 - Niveau: B-niveau

Hej

I b. skal jeg så udlede funktionsudtrykket 

f(x)=30-0,3x^2 eller skal jeg bare forklarer hvordan udtrykket fungere?

Tak på forhånd!

bemærk vedhæftede


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2021 af janhaa

b)

f(x)=\int_{0}^{10}0,6x\,dx -\int_{0}^{x}0,6x\,dx =30-0,3x^2\\

q.e.d.


Svar #2
09. maj 2021 af louisesørensen2

Det er b-niveau, så vi har ikke haft om integraler..


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2021 af janhaa

b)

Area(shaded)=large \,\,\Delta \,-\,small \,\,\Delta \\ \\ f(x)=\frac{10*6}{2}\,-\,\frac{x*0,6x}{2}\\ \\ q.e.d.


Svar #4
09. maj 2021 af louisesørensen2

Tusind tak!


Skriv et svar til: Areal og geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.