Fysik

resistiviteten

16. maj 2021 af bln91 - Niveau: B-niveau

jeg har lavet lineær regression til opgaven .

jeg går ud fra p konstant er hældningskoefficienten . 

men jeg kan ikke lige forklare hvordan . 

nogen der kan hvis lige hvordan man forklare dette ??

mvh binh loc

Vedhæftet fil: hjælp 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2021 af mathon

                            \begin{array}{llllll}&& R=\varrho \cdot \frac{L}{a}=\left (\frac{\varrho }{a} \right )\cdot L\\\\& \textup{h\ae ldningskoefficent:}&\frac{\varrho }{a}=\frac{\varrho }{0.04909\;mm^2} \\\\& \textup{model:}\\&& \frac{\left \{ \varrho \right \}}{\left \{ a \right \}}=10.8242\\\\&& \left \{\varrho \right \} =10.8242\cdot 0.04909=0.531 \end{array}


Svar #2
16. maj 2021 af bln91

tusind tak for hjælp


Skriv et svar til: resistiviteten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.