Matematik

dividere

21. maj 2021 af Idaskovsen1 - Niveau: 8. klasse

Hej 

Det her kan godt lyde lidt dumt, men har simpelhent glemt, hvordan jeg uden lommeregner skal dividere et tal som er større end det tal man skal dividere det med. F.eks. 15:810?

Har ikke kunne finde på svaret nogen steder, håber I kan hjælpe mig, tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2021 af StoreNord

15:810 =
15,000000000:810 = 0,01.........


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2021 af Quarr

(15*100)/810=1500/810=150/81=50/27/(100)=0,0185

Slikkepindmetoden er god at bruge!

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: dividere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.