Matematik

Sandsynlighedsteori - Bestem middelværdien af X

25. maj 2021 af Rismark - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Jeg sidder og læser op til min eksamen i introduktion til sandsynlighedsteori og statistik.
I den forbindelse laver jeg nogle gamle eksamenssæt.
Jeg har løst opgave 1, men har lidt problemer med opgave 2, håber i kan hjælpe.

Vedhæftet fil: Opgave2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2021 af janhaa

oppg 2)

(2)

\mu =\bar{X}=\int_{-\infty}^{\infty}x*F(x)\,dx


Svar #2
25. maj 2021 af Rismark

Okay, så man får dette resultat, er det rigtigt forstået?

\mu=\int_{0}^{1}x*F_X(x)dx=\int_{0}^{1}x*x^3dx=1/5


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2021 af janhaa

#2

Okay, så man får dette resultat, er det rigtigt forstået?

\mu=\int_{0}^{1}x*F_X(x)dx=\int_{0}^{1}x*x^3dx=1/5

ja...


Skriv et svar til: Sandsynlighedsteori - Bestem middelværdien af X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.