Matematik

Havenbyers placering

30. maj 2021 af Carolineshm - Niveau: B-niveau

Hej jeg har tegnet de to funktioner ind i geogebra, jeg forstår ik opgave 2b er der en som kan hjælpe med den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2021 af ringstedLC

2b), 2c)

Vedhæftet fil:__0.png

Svar #3
30. maj 2021 af Carolineshm

Hvordan bestemmer jeg deres placering på kysten altså skal jeg aflæse der hvor den lilla skærer den blå 2 gange?


Svar #4
30. maj 2021 af Carolineshm

Hov mener hvor den røde parabel skær den blå


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2021 af ringstedLC

Ved "Bestem..." har du flere muligheder.

Med forskrifterne kan H1 og H2 bestemmes ved beregning:

\begin{align*} k(x) &= s(x) \\ 0.1x-1 &= -0.01x^2+5 \\ x &=\left\{\begin{matrix}x_{H_1} \\x_{H_2}\end{matrix}\right. \\ s(x_{H_1})=k(x_{H_1}) &= y_{H_1} \\ s(x_{H_2})=k(x_{H_2}) &= y_{H_2} \end{align*}

Grafisk: Brug værktøjerne i GG og husk en tydelig beskrivelse af hvad du gør.

Ved "Beregn..." har du kun én mulighed.

mere 2b) Brug afstandsformlen (afst. mellem to punkter) eller værktøj.

mere 2c) Brug distanceformlen (dist. mellem punkt og linje) eller værktøj.


Skriv et svar til: Havenbyers placering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.