Matematik

Vektor

21. august 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen, Er der nogle der kan forklare mig opgaven og hvordan man løser opgave?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: roght.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2021 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llllll}&& \overrightarrow{a}=\bigl(\begin{smallmatrix} a_1\\a_2 \end{smallmatrix}\bigr)\qquad \overrightarrow{b}=\bigl(\begin{smallmatrix} b_1\\b_2 \end{smallmatrix}\bigr)\\ \textup{vektorsum:}\\&& \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}=\bigl(\begin{smallmatrix} a_1+b_1\\ a_2+b_2 \end{smallmatrix}\bigr) \end{array}


Svar #2
21. august 2021 af Sofia0294

hvad med opgave c og d? hvordan sætter jeg det ind i formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2021 af mathon

                 \small \small \small \begin{array}{llllll}&& \overrightarrow{a}=\bigl(\begin{smallmatrix} a_1\\a_2 \end{smallmatrix}\bigr)\qquad \overrightarrow{b}=\bigl(\begin{smallmatrix} b_1\\b_2 \end{smallmatrix}\bigr)\qquad \overrightarrow{c}=\bigl(\begin{smallmatrix} c_1\\c_2 \end{smallmatrix}\bigr)\\ \textup{vektorsum:}\\&& \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}+\overrightarrow{c}=\bigl(\begin{smallmatrix} a_1+b_1+c_1\\ a_2+b_2+c_2 \end{smallmatrix}\bigr) \end{array}


Svar #4
21. august 2021 af Sofia0294

tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.