Matematik

Vektor

24. august 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? nogle dder kan fortælle mig hvilken formel jeg skal bruge og hvordan?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: hsjks.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a.}\\& \overrightarrow{c}=2\cdot \begin{pmatrix} 3\\-1 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\-2 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 4\\-4 \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b.}\\& \overrightarrow{c}=\begin{pmatrix} \frac{17}{3}\\4 \end{pmatrix}-\left (\begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix} +\begin{pmatrix} -12\\1 \end{pmatrix} \right )=\begin{pmatrix} \frac{17}{3}\\4 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} -\frac{30}{3}\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} \frac{47}{3}\\ 1 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.