Matematik

Beregning af højde

24. august 2021 af Annicca (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Jeg er fået i stå ved en opgave, der omhandler noget om beregningen af højde.

Jeg har vedhæftet billede.
På forhånd tak.

Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af mathon

Brug tangens til en spids vinkel i en retvinklet trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2021 af Quarr

h=tan(v)•10
- - -

Ja

 


Svar #3
24. august 2021 af Annicca (Slettet)

Vil det så sige , at formlen ser sådanne ud :

tan(10)•10 ???

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2021 af Quarr

#3
Vil det så sige , at formlen ser sådanne ud :

tan(10)•10 ???

Ja
- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2021 af ringstedLC

#4 er ikke rigtig. v = 35º


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Tangensrelationen}:\\ \tan(v) &= \frac{\textup{modst.}}{\textup{hosligg.}}\\ \textup{modst.} &= \textup{hosligg.}\cdot \tan(v) \\ h &= \textup{afstand}\cdot \tan(v) \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Beregning af højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.