Fysik

fysik

24. august 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

jeg kunne godt bruge noget hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af StoreNord

Jeg ville nok svare på  b  først.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2021 af ringstedLC

Kredsløbet består af R1 i serie med par.-koblingen af R2 og R3:

\begin{align*} R_e &= R_2\parallel R_3 \\ E_1 &= I_1\cdot \left ( R_1+R_e \right ) \\ I_1 &= \frac{E_1}{ R_1+R_e} =\;? \end{align*}


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.