Fysik

fysik

24. august 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

jeg kunne godt bruge lidt hjælp til denne opgave

"vi ser på en foto. fotonen har en energi på 3,34 eV"

a) beregn fotonens bølgelængde


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2021 af mathon

                           \small \small \begin{array}{lllll} E_{foton}\cdot \lambda=h\cdot c=1239.84\;eV\cdot nm\\\\ \lambda=\frac{1239.84\;eV\cdot nm}{E_{foton}} \end{array}


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.