Matematik

Vektorer

25. august 2021 af Toffie1 - Niveau: B-niveau

Jeg kunne godt bruge noget hjælp. Ved ikke lige, hvordan jeg skal gribe opgavem an :-/

Håber i vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{L\ae ngden af vektor }\\ b\textup{'s projektion p\aa \ }\overrightarrow{a}\textup{:}\\& \left | \overrightarrow{b} \right |\cdot \cos(60\degree)=3\cdot \frac{1}{2}=1.5 \end{array}


Svar #3
25. august 2021 af Toffie1

Hvor får du 1/2 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. august 2021 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll} \cos(60\degree)=\frac{1}{2} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.