Matematik

vektor 5.6

26. august 2021 af Sofia0294 - Niveau: 9. klasse

hej allesammen er der nogle der kan hjælpe mig med opgaven nedenuder? 

kan i give mig formel. 

Tak på forhånd. 


Svar #1
26. august 2021 af Sofia0294

..

Vedhæftet fil:hhehe.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2021 af janhaa

#1

..


a)\\ \vec a \perp \vec b=>\\ \vec a \cdot \vec b=0\\ (-4,7)*(t+1,1)=-4t-4+7=0\\ t=3/4


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2021 af janhaa

b)

(2,t+1)*(-1,t)=-2+t^2+t=0\\ t^2+t-2=0\\ t=-2, t=1


Skriv et svar til: vektor 5.6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.