Matematik

vektor 5.7

26. august 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

hej allesammen, er der nogle der kan hjælpe mig med denne ogpave? tak på forhånd. se vedhæftet. 

Vedhæftet fil: hshhs.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2021 af mathon

    

      


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2021 af mathon

  Prikproduktet af to vilkårlige enhedsvektorer er lig med cosinus til vinklen mellem dem.


Svar #3
26. august 2021 af Sofia0294

Hvad mener du?


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. august 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\&& \cos(30\degree)=\frac{\begin{pmatrix} 0\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 1\\t \end{pmatrix}}{\sqrt{0^2+1^2}\cdot \sqrt{1^2+t^2}}\\\\&& \frac{\sqrt{3}}{2}=\frac{t}{\sqrt{1+t^2}}\\\\&& \frac{3}{4}=\frac{t ^2}{1+t^2}\\\\&& 3\cdot \left ( 1+t^2 \right )=4t^2\\\\&& 3+3t^2=4t^2 \\\\&& 3=t^2\\\\&& t=\mp\sqrt{3} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. august 2021 af mathon

hvor   \small -\sqrt{3}\; \textup{m\aa \ forkastes}


Skriv et svar til: vektor 5.7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.