Matematik

Hvorfor er 100/0,5 200 og ikke 50?

31. august 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvorfor er 100/0,5 200 og ikke 50?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2021 af PeterValberg

Det korte svar er at 0,5 går 200 gange op i 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2021 af PeterValberg

\frac{100}{0,5}=\frac{{\color{Red} 2}\cdot 100}{{\color{Red} 2}\cdot 0,5}=\frac{200}{1}=200

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2021 af Eksperimentalfysikeren

Hvis du skal hente 100L vand og kun har et kar på ½L til at hente vandet i, hvor mange gange skal du så gå?

Det er nok nemmere at overskue med f.eks. 3L vand, der skal hentes.


Skriv et svar til: Hvorfor er 100/0,5 200 og ikke 50?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.