Matematik

Vektor 8.43

09. september 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen, er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: 8.43.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2021 af MountAthos

Til # 0

Løsningsforslag til vedhæftet opgave

Log ( x-4 ) + log ( x+7 ) = 2

log10 ( x-4) + log10 ( x+7) = 2

( x-4 ) · ( x+7) = 102

x2 + 3x -28 = 100

x2 + 3x -128 = 0  , bestem x

Du får 2 x værdier når du løser ligningen ,  men det er kun det positive tal der kan bruges


Skriv et svar til: Vektor 8.43

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.