Kemi

kemi

13. september 2021 af Bobby8871 - Niveau: B-niveau

 beregn pH for en 0,15 M H3PO4-opløsning. det kan antages at phosforsyre opfører sig som en monohydron syre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2021 af mathon

Phosphorsyre er en middelstærk syre:

              \small \begin{array}{llllll}&& pH=-\log\left ( \frac{-K_s+\sqrt{{K_s}^2+4\cdot K_s\cdot c_s}}{2} \right ) \end{array}


Svar #2
13. september 2021 af Bobby8871

er det bare den formel jeg skrive op


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2021 af mathon

Nej

              \small \small \small \begin{array}{llllll}&& pH=-\log\left ( \frac{-10^{-2.12}+\sqrt{10^{-4.24}+4\cdot 10^{-2.12}\cdot 0.15}}{2} \right ) \end{array}


Svar #4
13. september 2021 af Bobby8871

er det svaret

bro


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2021 af mathon

Du skal foretage udregningen.


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.