Matematik

koordinater

16. september 2021 af Jonas0402 - Niveau: B-niveau

Givet punkterne B(4, -8) og C(11, -19)

a) Bestem koordinaterne til BC

b) Bestem BC (med 2 lodrette linjer og en pil opad)

Jeg har svært med at komme igang med opgaven da jeg ikke ved hvad jeg skal starte med.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2021 af janhaa

a) BC = (7, -11)

b) |BC| = sqrt(7+ 112) = sqrt(170)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2021 af SuneChr

\overrightarrow{BC}=\binom{11}{-19}-\binom{4}{-8}
|\overrightarrow{BC}|   brug Pythagoras.


Svar #3
16. september 2021 af Jonas0402

Hvad er sqrt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2021 af janhaa

#3

Hvad er sqrt?

Square root 

sqrt(170 )=\sqrt{170}


Svar #5
16. september 2021 af Jonas0402

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.