Matematik

Hvordan løser jeg b) ?

22. september 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Titel. Jeg har vedhæftet opgaven også. Jeg bruger TI-nspire som cas program, det var nemt at løse a) men jeg har ikke stødt ind i b)s type opgave, så hvilken metode ville være den rigtige?

Vedhæftet fil: busness.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\&&& A_N=&\int_{0}^{k}2\cdot \left (\frac{1}{2} \right )^x\mathrm{d}x=2\\\\&&&& \textup{solve}\left ( \int_{0}^{k}2\cdot \left (\frac{1}{2} \right )^x\mathrm{d}x=2,k \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg b) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.