Matematik

please help me

04. oktober 2021 af johansen2094 - Niveau: C-niveau

abellen viser en række data for sammenhængen mellem x og y:

[x] [4] [6] [8] [10] [12]
[y] [10,5] [13,9] [18,2] [22,1] [25,7]

Til højre er vist resultatet af en lineær regression på tabellens data.

Forklar, hvad udsnittet til højre viser
Brug den lineære model til at bestemme en værdi for y, når x = 5 og x = 17


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2021 af inaktiv

Hvad er det du ikke forstår?


Svar #2
04. oktober 2021 af johansen2094

Alt ved denne opg

Brugbart svar (1)

Svar #3
04. oktober 2021 af SuneChr

Til spørgsmål 4:
Find en tabel over pigers alder og hertil normalt svarende højde.
Find dernæst ud af hvornår regressionen ikke er holdbar længere.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2021 af PeterValberg

Vedr. # 2

Benyt lineær regression over tabellens data til bestemmelse af værdierne for a og b
Se eventuelt video nr. 11 på denne videoliste < LINK >

1) Se video nr. 8 på førnævnte videoliste

2) Bestem tallat f(8)  da den forskrift du kan opstille på baggrund af regressionen
     vil kunne bestemme pigens højde f(x) (i cm) som en funktion af hendes alder x

3) Løs ligningen f(x) = 140 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: please help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.