Matematik

Bestem en forskrift for f(x,y), der gælder for følgende punkter på linjestykke (se vedhæftet.)

05. oktober 2021 af azulodukovic - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe mig på vej til løsningen af denne type opgave?

Se vedhæftet for opgave m. svarmuligheder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2021 af mathon

              \small 3x^2-4x+1\textup{ for punktet }(1,0)


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. oktober 2021 af Soeffi

#0. Det pinkfarvede linjestykke ligger på linjen y = x - 1, og der gælder derfor på dette linjestykke sammenhængen: y = x - 1. Dette indsættes i forskriften for f: 2xy + y2 = 2x(x-1) + (x-1)2 = 3x2 - 4x + 1.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for f(x,y), der gælder for følgende punkter på linjestykke (se vedhæftet.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.