Matematik

Bestem f=sin: R->R

05. oktober 2021 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude

Jeg har en opgave som hedder:

"Betragt funktionen f=sin: \mathbb{R} -> \mathbb{R} bestem:

f( \mathbb{R_{+}}) og f^{-1}( \mathbb{R_{+}})"

Jeg har fået svaret i den første til at være 

f( \mathbb{R_{+}})=[0,1]

Hvordan lyder det i jeres øre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2021 af SuneChr

f  :   y = sin x    ∧   - π/2x ≤ π/2         ⇔     f - 1x = Arcsin   ∧   - 1 ≤ y ≤ 1

                f (R+) =  ]0 ; 1]                                          f - 1(R+) =  ]0 ; π/2]  
  


Svar #2
06. oktober 2021 af louisesørensen2

Det jeg uenig i.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2021 af LeonhardEuler

#1: Opgaven definerer sinus på hele den reelle talakse.

Skriv et svar til: Bestem f=sin: R->R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.