Fysik

Blandede forbindelser

07. oktober 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Kan ikke finde ud af hvor jeg har regnet forkert, men I2 bliver større end I', hvilket ikke kan være rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\&& U_1=\frac{90\;V}{87}\cdot 37&=&38.2759\;V\\\\&& U_2=\frac{90\;V}{87}\cdot 50&=&51.7241\;V\\\\&& U_3=\left (\frac{90\;V}{87}\cdot 50 \right )\cdot \frac{2}{5}&=&20.6897\;V\\\\&& U_4=\left (\frac{90\;V}{87}\cdot 50 \right )\cdot \frac{3}{5}&=&31.0345\;V \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textbf{h)}& I_2=\frac{U_2}{R_2}=\frac{51.7241\;V}{60.00\;\Omega}&=&0.862\;A\\\\ \textbf{i)}&I_3=\frac{U_3}{R_3}=\frac{20.6897\;V}{50.00\;\Omega}&=&0.414\;A\\\\ \textbf{j)}&I_4=I_3&=&0.414\;A \end{array}


Skriv et svar til: Blandede forbindelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.