Matematik

Integralregning bestemmelse af ∫f(x)dx

13. oktober 2021 af Tryone - Niveau: A-niveau

Hej jeg er fuldstændig i tvivl om hvordan jeg laver opgaven, tror virkelig jeg skal have det skæret ud i pap. Den er vedhæftet herunder

Jeg har indtilvidere differentieret funktionen til at få f'(x)=2*6x-2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2021 af PeterValberg

Benyt for hvert led regnereglen:

\int{p\cdot x^n\,dx}=\frac{p}{n+1}\cdot x^{n+1}

husk integrationskonstanten k, da det er et ubestemt integral

Bemærk, at der gælder omkring det sidste led 1:

1=1\cdot x^0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2021 af PeterValberg

Video nr. 3 på denne videoliste < LINK > skærer det ud i pap

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Integralregning bestemmelse af ∫f(x)dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.