Matematik

Pyramide med kvadrisk grundflade?

13. oktober 2021 af pringels123 - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg disse opgaver a og b? 

Bilag af opgaven vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2021 af Moderatoren

Du sætter 3 ind på s' plads og 4 ind på hs' plads og regner ud


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2021 af Soeffi


Svar #3
13. oktober 2021 af pringels123

Kan det passe at 35 er rigtig så? 


Svar #4
13. oktober 2021 af pringels123

Altaå A = 3+ 2 * 4 * 4 = 35 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. oktober 2021 af MountAthos

Til # 4

opgave a )

A = s2 + 2 · s · h

A = 32 + 2 · 3 · 4

A =  33


Svar #6
14. oktober 2021 af pringels123

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Pyramide med kvadrisk grundflade?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.