Matematik

Differentialligninger og fuldstændige løsninger - HJÆLP!

29. oktober 2021 af Ceciliaharbrugforhjælp - Niveau: Universitet/Videregående

Vedhæftet opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2021 af mathon

                                y=e^x\cdot \left ( c_1\cdot \cos(x)+c_2\cdot \sin(x) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2021 af mathon

eller noteret

                                \begin{array}{lllll} y=e^x\cdot \left ( A\cdot \cos(x)+B\cdot \sin(x) \right )=Ae^x\cos(x)+Be^x\sin(x) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2021 af mathon

\begin{array}{llllll} \textup{den karakteristiske ligening:}&r^2-2r+2=0\\\\& r=\left\{\begin{matrix} 1-\textit{\textbf{i}}\\1+\textit{\textbf{i}} \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligninger og fuldstændige løsninger - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.