Matematik

Differentialregning - bestem f mærke

31. oktober 2021 af Signeesther - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder således: Bestem f mærke (x) i hvert af følgende tilfælde:

f_1(x)=\sqrt{2x-3},

f_6(x)=(e^x-2x)^4,

f_9(x)=\sqrt{3x^2-x}

Tusind tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2021 af janhaa

a)

f ^,= \frac{2}{2\sqrt{2x-3}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2021 af janhaa

b) 

f^, =4(e^x-2x)^3*(e^x-2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2021 af janhaa

c) 

f^,=\frac{6x-1}{2\sqrt{3x^2-x}}


Svar #5
02. november 2021 af Signeesther

Så er dette svaret?


Skriv et svar til: Differentialregning - bestem f mærke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.