Matematik

Forholdet

01. november 2021 af Annicca (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Forholdet mellem sidelægderne i en trekant.

Er der nogen der kan sige mig, om det er rigtigt, det jeg har udregnet.

Billede er vedhæftet.
På forhånd tak :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2021 af PeterValberg

Er der nogen der kan sige mig, om det er rigtigt, det jeg har udregnet.

Vedr. 21) Ja

Vedr. 22) Nej ... |AD| = |AC| - |CD| = 6 - 2 = 4 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Forholdet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.