Matematik

Matematik eksponentiel funktion

20. november 2021 af Quarr - Niveau: 10. klasse

Hej kan I hjælpe mig med 4.6

Vedhæftet fil: 4.6 2018 dec.PNG

Svar #1
20. november 2021 af Quarr

Regnearket

- - -

Ja

 

Vedhæftet fil:Bilag- Regnearksfil.xlsx

Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2021 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede, hvilket gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2021 af ringstedLC

4.6: I 4.5 har du måske lavet regression på hele tabellen.

En forudsigelse af udviklingen til 2025 kunne baseres på en regress. for perioden 2005 - 2015:

\begin{align*} M(0) &= \textup{nedlagte}_\textup{2005}\cdot a^0\Rightarrow M(0)=\;? \\ \textup{nedlagte}_\textup{2015}=M(10) &= M(0)\cdot a^{10}\Rightarrow a=\;? \\ M(t) &=... \\ \textup{nedlagte}_\textup{2025}=M(20) &= M(0)\cdot a^{20}=\;? \end{align*}


Svar #4
20. november 2021 af Quarr

Det her er min graf.

- - -

Ja

 

Vedhæftet fil:Graf.PNG

Svar #5
20. november 2021 af Quarr

Forstår ikke helt hvordan det vil lykkes nu når der går fem år fra 2005 til 2010

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2021 af Viderekem (Slettet)

https://studie.one/mat/fo10/1618/mat-fp10-2018-12/index.html


Svar #7
20. november 2021 af Quarr

Tak, men forstår ikke 4.6

- - -

Ja

 


Svar #8
20. november 2021 af Quarr

Blev færdig med den.

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Matematik eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.