Matematik

differentialregning

30. november 2021 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

kunne godt bruge noget hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2021 af mathon

Da f(x) er parablen y = -x2 + 6,
er
      Rektanglet R symmetrisk omkring y-aksen:
      Rektanglets areal
                                        \small \small \small A(x)=2\cdot x\cdot f(x)=\textup{ }?

                      


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2021 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2021 af janhaa

c)

Df : \mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2021 af janhaa

d)

{A}'(x)=-6x^2+12=0\\ x=\sqrt{2}\\ A(\sqrt {2})=12\sqrt{2}-2^{2,5}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.