Matematik

anden orden differensligning

06. december 2021 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Hvordan skal den løses i hånden?

Vedhæftet fil: 55445.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2021 af Eksperimentalfysikeren

yn+1 = y2

yn = y1

yn-1 = y0

Indsæt tallene og løs ligningen


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2021 af janhaa

32 = 6*5 + 2yo


Skriv et svar til: anden orden differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.