Matematik

brøk

09. december 2021 af ja25 - Niveau: 7. klasse

5:1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2021 af mathon

                           5:\tfrac{1}{2}=5\cdot \tfrac{2}{1}=5\cdot 2=10


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2021 af ringstedLC

Hvis du har 5 æbler til en halv person, så svarer det til at have 10 æbler til én person.


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. december 2021 af SuneChr

Hvis en halvfuld mand har drukket én bajer, - så har en helfuld mand drukket to.
Kun en nissespøg !   #[:-###


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2021 af ringstedLC

#3 Det kunne så være i snebajere...

5 nisser om ½ snebajer svarer til 10 nisser om én snebajer.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2021 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2021 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne video < LINK > omkring 49 min 21 sekunder.
Du kan eventuelt bruge tidskoderne i videoens beskrivelse til
at finde det rigtige sted "Tal divideret med en brøk"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.